Nieuw Berchem

logo deMeester
logo deMeester

Prachtig wonen

In het oudste stukje van Berchem

In het oudste stukje van Berchem Oud-Berchem is ontstaan als een stadswijk voor bemiddelde burgers. De mooie burgerhuizen en rijkelijke herenhuizen hebben bijna allemaal een eigen tuin en kijken uit over een rustige woonstraat. Het perfecte recept voor een gezellige buurt. Ook uw nieuwe woning past perfect in dat kader want straks geniet ook u van comfort en luxe boven het gemiddelde. U kijkt uit over een mooi stukje groen, uw eigen tuin of het gemeenschappelijke groengebied met rustgevende waterpartij. Daarnaast vindt u voor uw deur een rustige buurt met gezellige pleintjes vol leven.

Nieuw Berchem is een warme plek om kinderen groot te brengen. Of om te genieten van met-zijn-tweeën-zijn. Of om terug te keren naar de stad waar u altijd al van gehouden hebt.

Middenin Antwerpen

De stad op een steenworp

Nieuw Berchem is een echte woonbuurt, vol rustige straten met mooie huizen. Op de pleintjes bulkt het bovendien van de fantastische restaurants en unieke winkels. In een straal van vijfhonderd meter vindt u werkelijk alles wat u nodig hebt.

Maar natuurlijk houdt u het daar niet bij. U verkent ook graag de rest van de stad. Zurenborg en het Zuid bereikt u met de fiets in minder dan tien minuten – u woont er pal tussenin. De Groenplaats is acht haltes met de tram (of negen, met de metro). En alle hoogtepunten aan de rand van de stad, bereikt u moeiteloos met de wagen.

Hallo centrum

Antwerpen is een winkelstad. De Meir-as en de Nationalestraat tellen samen meer boetieks en flagship-stores dan heel Brussel. In de schaduw van het Modemuseum starten elk jaar tientallen nieuwe modezaken op. En in de Kammenstraat concurreren interieurzaken en concept stores voor de mooiste collectie. Voor veel bezoekers is een tochtje langs de etalages van de binnenstad dan ook hét hoogtepunt van hun verblijf. Voor u is het dagelijkse kost.

Hallo groen

Het oudste stukje van Berchem ligt pal tussen drie fantastische groene longen. Uiteraard kent u het Nachtegalenpark en het Albertpark, waar u kunt joggen en uw kinderen de reusachtige speeltuinen kunnen ontdekken. Maar in de Wolvenberg aan de oostkant van uw buurt, bent u misschien nog nooit geweest. Dat natuurgebied barst van de unieke planten en nesten van roofvogels. Het is er heerlijk rustig wandelen.

Hallo mobiliteit

Natuurlijk fietst u. Naar de bakker, of met de bakfiets naar de school, ... Over de pas aangelegde fietspaden in uw buurt is dat heerlijk comfortabel. En vaak ook het snelst. Wist u trouwens dat u bijna elke bestemming in de stad kunt bereiken zonder dat u van het fietspad af moet? Al moet de auto niet onderdoen. Met drie snelwegopritten binnen de kilometer, en brede steenwegen in en uit de stad om de hoek, staat u nooit in de file. Bovendien houden ook tram en bus vlakbij halte. Zo bent u razendsnel weg – en weer thuis.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan